Tilaa tuotteitamme sivun lopussa olevalla kaavakkeella tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@ensihoidontiedotus.fi. Toimitamme tuotteet postiennakolla. Kirjojen hintoihin lisätään toimituskulut 5€/1 kirja tai 10€/2 kirjaa tai enemmän. Ilmoittamamme painotuotteiden hinnat sisältävät alv:n 10%.

LÄÄKÄRI NIMELTÄ KALMA. Ensihoitolääkäri Ari ”Kalma” Kinnunen tuli ambulanssihenkilöstölle tutuksi kehittäjänä, opettajana ja vahvana persoonana. 1980-luvulla hän työskenteli Helsingin vastaavana ambulanssilääkärinä. 1990-luvulla hän oli käynnistämässä Suomen ensimmäistä lääkärihelikopteria, Medi-Heli. Muistellessaan uraansa Kinnunen vie lukijan mukanaan ensihoidon kehitysvaiheisiin ja keikoille niin ambulanssin kuin helikopterinkin kyydissä. Toimintaa Kaakkois-Aasian tsunamissa (2004) Kinnunen muistelee Harri Bäckmanin ja Juri Forsbomin kanssa. Pehmeäkantinen pokkarikirja. 110 sivua. Ovh 27,50€.

SYSTOLE on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ensihoidon erikoislehti. Se käsittelee ensihoitoa ja siihen liittyviä asioita vahvalla alan tuntemuksella. Systolen vuosikerran (6 lehteä) hinta on 50€.

PASKAHOUSU on romaani ensihoidosta. Se pureutuu ambulanssi- ja potilastyön kautta johtajuuteen. Koskaan ei voi tietää, mitä seuraava keikka tuo eteen, toisaalta koskaan ei voi tietää, mitä työyhteisö toisilleen keksii. Huumori on osa työtä ja työssä jaksamista, mutta kaikkea ei voi kuitata huumorilla. Jossain menee raja. Kuvitteellinen tarina sijoittuu oikealle Järvenpään paloasemalle. Kirjoittaja on Marko Partanen. Pokkarissa on 225 sivua. Hinta 10€. Kirja ilmestyi joulukuussa 2015

ENSIHOIDON TASKUOPAS 2015 on loppuunmyyty. Uuden Taskuoppaan ilmestyminen on viivästynyt vallitsevan tilanteen takia. Ilmoitamme näillä verkkosivuilla, kun uusi Ensihoidon Taskuopas ilmestyy.

IKKUNANSÄRKIJÄ on Marko Partasen palomiesromaani, jossa kolme päähenkilöä joutuu savusukellustehtävällä tiukkaan tilanteeseen. He selviytyvät täpärästi, mutta epäilykset kolmikkoa vastaan nousevat. Päähenkilöt löytävät tilanteeseen kukin oman selviämistapansa. Hinta 10€.

Palava Halu -pokkarikirjassa tapahtumat sijoittuvat Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle, Vantaan ja Järvenpään kaupunkeihin. Romaanissa on dekkarimaista vivahdetta, kun pelastuslaitosta vastaan tehdään tihutöiden sarja. Kirjoittaja Marko Partanen on palomies-sairaankuljettaja. Hinta 10€.

LOPPUUNMYYTY! AARNE & DAVE VIILEETÄ KYYTIÄ on yleisön pyynnöstä ja siitä huolimatta julkaistu pakinakokoelma. Pakinat on alunperin julkaistu Systole-lehdessä. Tähän A4-kokoiseen 62-sivuiseen liimasidottuun albumiin mahtuu myös pari uutta pakinaa. Pakinat on kirjoittanut Marko Partanen, kuvat ovat Paul Eskelisen ja Marjut Makkosen kynistä. Hinta 10€.

Tee tilauksesi tällä kaavakkeella